Jouw boodschap biedt stof tot nadenken

Marketing

Weet jij al wat je wil communiceren? Wat past bij jouw doelgroep en hoe genereer je meer leads en dus omzet? Pak Communicatie helpt je met het bedenken van een (creatief) plan, begeleidt het vormgevingstraject én beheert jouw website en sociale media. Super efficiënt.

strategie

Strategie bepaalt het onderscheid tussen reclame en kunst

Een goed begin is het halve werk. Bij Pak Communicatie zorgen we er dan ook voor dat een online plan naadloos aansluit op het totale plan, en bouwen deze verder uit tot een strategie waar je U tegen zegt. Wij houden van de spreekwoordelijke puntjes op de i. Succes zit namelijk in de details!

online communicatie

HET VERSCHIL TUSSEN ONLINE AANWEZIG ZIJN EN ONLINE PRESTEREN

Bij Pak Communicatie kennen we de kracht van verschillende kanalen. Een nieuwe website, een effectieve e-mailcampagne of uw social media kanalen naar een hoger niveau tillen: appeltje-eitje. Wilt u nog een stapje verder gaan? Dan maken we een crossmediaal communicatieplan zodat de kanalen niet alleen goed ingezet worden, maar elkaar ook versterken.

offline communicatie

We zijn nog steeds niet 24/7 online

Hoewel we tegenwoordig het meest van de tijd online zijn, moeten we offline niet uit het oog verliezen. Integendeel! Televisie, radio en print media zijn nog steeds fantastische kanalen om uw online uitingen kracht bij te zetten. Als full-service communicatiebureau werkt Pak Communicatie samen met ervaren mediapartners zoals uitgevers en drukkerijen. Brochures, flyers, posters en advertenties die van onze hand komen mogen daarom gezien worden.

promotie evenementen

Een evenement waarover gepraat wordt

Staat er een evenement op de agenda? Wij zorgen dat er animo voor is. Door op het juiste moment middels het juiste medium te communiceren zorgt Pak Communicatie ervoor dat er geen gebrek is aan de drie P’s (publiciteit, promotie en PR). Het resultaat: een indrukwekkende gastenlijst!

wij werken o.a. voor