Online training volgen
‘Instagram zakelijk inzetten’

Instagram alleen voor jongeren? Absoluut niet! Instagram is een van de populairste en snelst groeiende social mediakanalen van dit moment. Met deze online training ‘Instagram zakelijk inzetten’ leer je in je eigen tempo het visuele verhaal van je merk te vertellen. Van bedrijfspagina tot een biografie maken en zelf aan de slag gaan met het maken van ‘stories’. Met de online modules loop je stap voor stap door de training heen en kun je de bijbehorende video’s zo vaak als je wil terugkijken. Na deze training ben jij helemaal op de hoogte en is het omgaan met de app Instagram een koud kunstje!

Schrijf je in voor de online training >>

(Laat ons je lekker thuis op de bank helpen om te gaan met Instagram!)

Weet jij ook niet goed hoe Instagram zakelijk in te zetten?

Je hebt al jaren een Facebook-account en een LinkedIn-profiel, maar Instagram is nog relatief nieuw voor je. Ook jij merkt dat steeds meer mensen een Instagramaccount hebben aangemaakt. Dat kan wel kloppen, want Instagram heeft wereldwijd al meer dan 1 miljard gebruikers. 

Herken jij jezelf hierin?

  • Leuk al die ‘kiekjes’ op Instagram, maar wat kan ik hier nu zakelijk mee?
  • Je hebt moeite om boeiende en pakkende onderwerpen te vinden.
  • Een leuke afbeelding plaatsen lukt wel, maar hoe kan ik nu met relevante foto’s en teksten volgers aan me binden?
  • Je hebt al een tijdje een Instagram account, maar deze staat eigenlijk een beetje ‘stil’.

Wie zie je op de video’s?

Ik ben Marieke Willems van TRVLMRK en mede-eigenaar van Pak Academie. Ik ben online influencer op het gebied van Travel & Lifestyle en ik heb meer dan 100.000 volgers op Instagram. De afgelopen jaren ben ik meerdere uren per dag op actief geweest op Instagram en heb hierdoor echt alle kneepjes van het vak geleerd. 

‘Hoe zet je nu een merk neer op Instagram? Hoe bind je jouw volgers? En hoe maak je nu een goede advertentie, zodat je daadwerkelijk ook iets verkoopt via Instagram?’ Dat zijn dingen die ik je ga leren in deze training.

Volg een online instagram training

veel gestelde vragen

WAT is de startdatum van de online training?

Zodra dat je betaalt hebt kun je direct aan de slag. Je ontvangt een mail met je inloggegevens.

hoe lang duurt de online training?

De training is opgebouwd uit verschillende modules. De ene module ben je iets langer mee bezig dan de ander. Het ligt er ook aan of dat je direct zelf gaat met het verbeteren van je eigen account. 

WAT ZIJN DE BETALINGSVOORWAARDEN?

Wanneer je op een inschrijfbutton klikt kun jij je hier inschrijven en direct via Ideal betalen. Via mail ontvang je dan direct de inloggegevens. 

Hoe vaak kan ik de training terug kijken?

Je kunt deze training oneindig vaak terugkijken, zolang dat deze training blijft bestaan. 

VOOR WELKE BRANCHE IS DE TRAINING GESCHIKT?

De Instagram training is geschikt voor elke branche. Zowel voor business-to-consumer als voor business-to-business bedrijven. Te denken aan winkels, horeca, zakelijke dienstverlening, marketingbureaus, webshops, etc.

VOOR WIE IS DEZE online TRAINING GESCHIKT?

Voor ondernemers, maar ook voor marketing- en communicatiemedewerkers. De training is geschikt voor de beginnende en de meer ervaren gebruiker van Instagram. De online training geeft je de handvatten die je nodig hebt om een professioneel Instagram account op te richten en te onderhouden.

is de training nodig als ik al een account heb?

Als jij je Instagram account wilt laten groeien en meer engagement wilt creëren en effectief met Instagram wilt omgaan dan is het antwoord ‘ja’. Via deze online training gaat het krijgen van meer loyale volgers effectief, gestructureerd en onderbouwd. Wij nemen je aan de hand mee en geven je nuttige tips om meer volgers en engagement te krijgen. 

IK BEN NIET TECHNISCH, IS DIT EEN PROBLEEM?

Nee hoor, want dat zijn wij namelijk zelf stiekem ook niet ;-). Onze kracht is juist dat we zaken op een hele simpele manier kunnen uitleggen.