Social Media Marketing is een vak apart

Social media

Een social media account aanmaken is niet zo moeilijk, maar een bedrijf op social media laten uitblinken gaat een stapje verder. Dankzij ons netwerk met zeer ervaren social media goeroes zijn wij jouw redder in nood op het gebied van Social media content, Webcare, Advertising en Influencers.

social media content

Super content met deze content

Wil je opvallen tussen al die duizenden berichten op social media? Dan is er werk aan de winkel. Door het realiseren van een creatieve contentplanning zet je jouw bedrijf op de kaart. Foto’s, video’s, stories en pakkende oneliners worden door onze creatievelingen op voor jou gemaakt.

Social media advertising

Het algoritme verslaan

Mooie content verdient het om gezien te worden. Door het een klein zetje te geven met social advertising, wordt het mysterieuze algoritme omzeild en is de kans een stuk groter dat je viral gaat. Hoe? Door onze uitgekiende optimalisatie weten we precies welke woorden en beelden bij jouw doelgroep scoren.

Webcare

Alles voor een glimlach

Is jouw klantenservice ook verhuisd naar social media? Goed bezig! Zorg wel dat jouw klanten op tijd antwoord krijgen op hun vraag, klacht of compliment. Hoe? Door er altijd te zijn; ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen. Ons team van social media tijgers staat 24/7 voor je klaar.

Influencers

De nieuwe rolmodellen zijn echt

Modellen zijn zó 2016! Echte mensen met veel online volgers zijn veel geloofwaardiger. Een influencer maakt van jouw product een wannahave. Pak Communicatie is dé matchmaker op het gebied van influencers. Wij vinden de perfecte micro of macro influencer voor jouw product of dienst.

wij werken o.a. voor